De ventilatieroosters van Lucht & Ventilatie

Voor al uw behoeften op het gebied van ventilatieroosters bent u bij Lucht & Ventilatie aan het juiste adres. Ons gevarieerde assortiment ventilatieroosters is van cruciaal belang, zowel voor ventilatiesystemen als voor natuurlijke ventilatie, waarmee u de toevoer en afvoer van ventilatielucht nauwkeurig kunt beheren. Deze roosters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Voorbeelden van beschikbare opties zijn gevelroosters, nozzles, plafondroosters en kanaalroosters.

Onze verzameling roosters

De gevelroosters die wij aanbieden, zijn ontworpen om een soepele luchtstroom zowel van binnen naar buiten als andersom mogelijk te maken. Ze worden op buitenmuren geplaatst en zijn robuust genoeg om verschillende weersomstandigheden te weerstaan. Veel van deze roosters zijn uitgerust met insectengaas om ongewenste insecten buiten te houden. Ze zijn geschikt voor het afvoeren van lucht bij toepassingen zoals afzuigkappen, gaskachels of drogers, en kunnen ook dienen voor externe luchttoevoer bij hout- of pelletkachels.

Voor binnengebruik biedt Lucht & Ventilatie plafondroosters als een alternatieve optie. Afhankelijk van uw specifieke behoeften kunt u kiezen tussen toevoer of afvoer en de gewenste vorm van het rooster (vierkant of rond). Deze plafondroosters maken het mogelijk om lucht met verschillende temperaturen toe te voeren, wat geschikt is voor zowel het koelen als verwarmen van ruimtes. Speciaal ontworpen voor panden met platen voor systeemplafonds, zijn er plafondroosters beschikbaar inclusief bijbehorende lichtgewicht geïsoleerde plenumbox voor een optimale luchtverdeling.

Onze kanaalroosters zijn specifiek ontworpen voor ronde ventilatiekanalen, zoals spirobuizen. Een voorbeeld uit ons assortiment is de KRR-kanaalrooster, met horizontale lamellen die handmatig verstelbaar zijn om de luchtrichting te wijzigen. Met een speciale hoeveelheidsregelaar kunt u bovendien nauwkeurig de luchthoeveelheid instellen, waardoor het rooster flexibel kan worden aangepast aan uw specifieke ventilatiebehoeften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *