Containerverhuur bij MDK Containers

MDK Containers heeft een uitgebreid assortiment aan containers te huur. We leveren deze containers in de gehele regio Utrecht. Voorbeelden van puinbakken die we hebben zijn afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers. Ook voor het kopen van bouwmateriaal in Utrecht helpt MDK Containers u verder. De containers hebben diverse formaten: van kleine containers tot een 15m3 container tot een container van groot formaat. We leveren de container af op uw locatie.

De verschillende formaten puinbakken die we hebben zijn:

 • 2m3 bouwcontainer (alleen in regio Utrecht)
 • 3m3 bouwcontainer
 • 6m3 bouwcontainer
 • 10m3 bouwcontainer, open of dicht
 • 15m3 bouwcontainer
 • 40m3 bouwcontainers

Schakel een container in voor bijvoorbeeld bouwafval of grondafval. Wij hebben containers voor deze soorten afval:

 • Bouw- en sloopafval
 • Schoon puin
 • Hout
 • Tuinhout
 • Grond (schoon)
 • Tuin- en plantsoenafval
 • Huisraad/grofvuil
 • Dakafval (gemengd)

Recycling staat bij MDK Containers voorop. Daarom is het scheiden van uw afvalstromen erg belangrijk. Op onze website leest u precies wat er wel en niet in een bepaalde container mag. Op deze manier helpt u het milieu een handje door afval te scheiden en let u op uw eigen portemonnee. Wanneer er namelijk verkeerd afval in een puinbak terecht komt, wordt de recycling moeilijker en worden die kosten berekend.

Wat uw klus ook is, MDK Containers heeft de juiste container klaarstaan. Verbouwt u alleen de badkamer of neemt u het hele huis onder de schop? Welke type container u ook nodig heeft, soort afval of formaat, MDK Containers helpt u verder. Wij halen containers op in de hele regio Utrecht. Denk aan Utrecht zelf, Amersfoort, Zeist, Soest en Den Dolder. Neemt u naast uw woning ook de tuin mee in de verbouwing? En dus bouwmateriaal als zand, grond en grind nodig in Utrecht? Neem een kijkje in het assortiment van MDK Containers.

Heeft u vragen of opmerkingen over een van de containers van MDK Containers? Neem contact op en we helpen u graag verder met al uw vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *