Technisch uitzendbureau Proton: juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever

De technische wereld verander continu. In het werkveld is de vraag naar technisch personeel er groot. Een goede match tussen kandidaat en werkgever is daarmee essentieel. Uitzendbureau in techniek Proton Group B.V. helpt zowel werknemers als werkgevers bij die zoektocht. Als uitzendbureau gevestigd in Eindhoven in de branche de techniek staat het team klaar, bijvoorbeeld bij een elektromonteur gezocht

De Proton Group is al meer dan 20 jaar een expert in de technische sector, als uitzendbureau met een kantoor in Eindhoven. Een positieve instelling staat voorop. Het team en het personeel zitten vol energie en enthousiasme. Proton is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven en selecteren van technische vakmensen. Je vindt bij Proton personeel werkzaam in onder andere de elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek. Voorbeelden van werk is aan de slag gaan als lasserwerkvoorbereider (in de bouw of techniek), technisch tekenaarmachine operatorloodgietercnc operatorlasser Mig Mag of assemblage medewerker. We hebben vacatures in onder andere Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland.

Enthousiaste vakmensen met de juiste kennis zijn altijd welkom in ons team. We hebben een uitdagende baan voor je, met werk voor een mooi salaris. Naast het werk dat je uitvoert staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop bij Proton. Je ontwikkelt jezelf bijvoorbeeld met coaching en opleiding. Zo wordt jij een topper in de techniek. Je gaat aan de slag met gave projecten, als ZZP’er of vast in dienstverband, bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vaak ondernemingen met expertises en een bekende naam in de omliggende regio. Het personeel van Proton is werkzaam door heel het land, bijvoorbeeld bij het vullen van vacatures als cnc kanter of werkvoorbereider in Tilburg, elektromonteur in Limburg en loodgieter in Rotterdam.

Als technisch uitzendbureau hebben wij verschillende openstaande banen in de regio Eindhoven en ver daarbuiten. Bijvoorbeeld banen als engineer/tekenaar, elektromonteur en installatiemonteur komen voorbij. Zowel opdrachtgevers als werknemers mogen bij ons aankloppen. Zo maken wij goede matches in de branche de techniek. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *