Proton Group: dé partner voor jouw technische carrière en werkgevers

Ben jij een ervaren lasser, mechanisch monteur, of elektromonteur en zoek je boeiende mogelijkheden in de technische sector? Of ben je als werkgever in de techniek op zoek naar geschikt personeel? Dan is Proton Group, het toonaangevende technisch uitzendbureau, jouw ideale samenwerkingspartner. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het koppelen van technisch personeel aan gerenommeerde bedrijven in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en andere provincies.

Uitzendbureau in de techniek

Als uitzendbureau in de techniek, met een speciale focus op elektrotechniek, vormen wij de verbindende schakel tussen vakmensen en werkgevers. Onze vacatures bieden boeiende mogelijkheden in regio’s zoals Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, voor zowel vaste medewerkers als ZZP’ers. Wij nodigen je van harte uit om deel te worden van ons dynamische Proton team, ongeacht of je een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur, of een andere technische professional bent.

Wat maakt Proton Group uniek? Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau; wij vormen een team van enthousiaste professionals, zowel werkgevers als collega’s in de techniek. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we je als werkzoekende of werkgever nauwgezet begeleiden, met oog voor jouw specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Ben je als werkgever op zoek naar technisch personeel voor functies in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek? Proton Group staat paraat om snel en effectief de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Vul eenvoudig het formulier in op onze website, en wij gaan als bemiddelaar voor jou aan de slag, of je nu een vaste medewerker of een ZZP’er nodig hebt.

Voor werkzoekenden

Wil jij jouw technische expertise inzetten bij gerenommeerde bedrijven? Ontdek onze actuele vacatures in jouw regio, waaronder Eindhoven, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group: samen brengen we succesvol technisch talent en werkgevers samen. Word lid van ons team, ontdek onze vacatures en bouw mee aan de toekomst van de techniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *