Technische uitzendbureau – ook voor zzp’ers

Beschik je over uitstekende technische vaardigheden? Bij Proton Group, ons gespecialiseerde uitzendbureau voor technisch personeel, streven we ernaar om jou als zelfstandige professional te matchen met de ideale werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en vakkundige individuen om ons team te versterken. Hieronder vind je snel een overzicht van de beschikbare kansen bij ons bureau!

Carrièrekansen in de techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, is Proton Group toegewijd aan het leveren van technisch personeel, inclusief zzp’ers. Onze kerndoelstelling is om ervoor te zorgen dat de juiste personen op de juiste plek belanden. We richten ons op de dynamische technische sector en bieden vacatures aan in diverse vakgebieden, zoals elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek.

Technische vacatures in en rond Eindhoven

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit het prachtige Brabant, met Eindhoven als een belangrijke locatie. Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, komen onze collega’s en werkgevers uit alle hoeken van het land, inclusief regio’s buiten Brabant, Limburg en Zuid-Holland, zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

Zelfstandige vacatures

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel bedienen we heel Nederland, met vacatures voor diverse technische functies voor zzp’ers, waaronder zzp-werkvoorbereider (in Limburg), zzp-monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter en lasser (ook voor zzp’ers).

Proton Group uitzendbureau: jouw Partner in technische banen

Ontdek al onze vacatures, variërend van zzp-elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we enthousiaste en deskundige collega’s die klaar zijn om aan de slag te gaan bij bedrijven in hun directe omgeving.

Sluit je aan bij het Proton Team – Laat snel van je horen! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *