Ontdek jouw kansen in de machinebouw bij Proton Group

Ben jij een geboren machinebouwer? Droom je ervan om je vaardigheden toe te passen in de wereld van assemblage? Proton Group nodigt je van harte uit om deel uit te maken van ons team. Ontdek een breed scala aan boeiende kansen in de machinebouw, waaronder technisch assemblagewerk, machinebediening en CNC-operaties.

Diverse kansen in de machinebouw

Of je nu op zoek bent naar een rol als technisch assemblage medewerker, monteur, CNC-specialist of paneelbouwer, bij Proton Group hebben we een gevarieerd aanbod aan vacatures. Als je bedreven bent in het oplossen van storingen of als technische projecten jouw passie zijn, dan ben jij een waardevolle toevoeging aan ons team.

Verankerd in Eindhoven, actief door heel Nederland

Hoewel ons team gevestigd is in Eindhoven, strekken onze projecten zich uit over heel Nederland. We zijn een team van vakmensen met een sterke drive om hoogwaardige technische oplossingen te leveren. Of het nu gaat om assemblage werkzaamheden of andere technische uitdagingen, wij staan klaar om topkwaliteit te leveren.

Gedreven in assemblage

Ben jij een technische professional die graag de handen uit de mouwen steekt? Bij Proton Group brengen we je in contact met bedrijven die perfect passen bij jouw expertise. Of je nu ervaring hebt in assemblage werk, technisch tekenen of machinebediening, wij vinden de ideale match voor jou.

Specialist in technische dienstverlening

Als erkend technisch uitzendbureau begrijpen we de technische sector door en door. Proton Assembly en Proton Engineering hebben een solide reputatie opgebouwd en beschikken over de juiste certificeringen. Of je nu een CNC-operator of een CNC-kanter bent, bij ons vind je de perfecte machinebouw vacature.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in de machinebouw, kies dan voor Proton Group. Wij zijn er om je te ondersteunen bij elke stap in jouw technische loopbaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *