Wil jij een nieuwe website laten maken? Zo pakt JKC Media dat aan

Bij JKC Media zetten we in op een persoonlijke aanpak en streven we naar excellentie in elk project dat we aannemen. Onze werkwijze draait om openheid, heldere communicatie en het leveren van hoogwaardige resultaten die voldoen aan de wensen en doelen van onze klanten. Van het eerste contact tot aan de oplevering van het eindproduct staan we paraat om te luisteren, advies te geven en samen te werken aan een website of webshop die impact maakt en resultaten oplevert. Met nadruk op creativiteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, streven we ernaar elk project tot een succes te maken.

1. Eerste kennismaking

Als je besluit dat het tijd is voor een nieuwe website, verwelkomen we je graag bij JKC Media. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of zelfs per postduif, als je dat verkiest. In een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we jouw behoeften en ontvang je meteen een inschatting van de kosten. Geen verborgen verrassingen, enkel duidelijkheid.

2. Persoonlijk overleg

Bij JKC Media geloven we in persoonlijke interactie. Daarom komen we graag bij jou langs. We luisteren naar jouw wensen en bieden onze inzichten aan. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen en vrijblijvend brainstormen over jouw concept en bedrijf. Onze samenwerking is gebaseerd op een grondig begrip van jouw bedrijf en onze expertise als WordPress internetbureau.

3. Offerte

Na ons persoonlijke gesprek ontvang je van ons een offerte op maat. Hierin vind je al jouw wensen en doelen, de technische vereisten, onze aanpak en natuurlijk de kosten voor het ontwikkelen van jouw website of webshop. Zo weet je precies wat je kunt verwachten voordat we aan de slag gaan.

4. Start van het project

Voordat we daadwerkelijk beginnen met het bouwen van jouw website, voeren we een grondig SEO-onderzoek uit. Zo kunnen we relevante zoekwoorden identificeren en ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines. Binnen twee weken presenteren we een functioneel ontwerp waarop je feedback kunt geven.

5. Optimalisatie en lancering

We blijven aanpassingen maken totdat jij volledig tevreden bent. Pas dan gaat de website live. We controleren alles zorgvuldig en zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt in alle moderne browsers en goed vindbaar is in zoekmachines.

6. Nazorg

Een website is nooit helemaal ‘af’. Daarom bieden we drie maanden gratis service en onderhoud na de lancering. We zorgen voor back-ups, updates en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast bieden we optionele onderhoudscontracten aan voor verdere optimalisatie en SEO-campagnes om je website nog beter vindbaar te maken.

Bij JKC Media streven we naar een langdurige samenwerking gebaseerd op transparantie, kwaliteit en jouw tevredenheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *