Ontdek onze vacatures landelijk bij het technisch uitzendbureau Proton Group

Welkom bij Proton Group, dé plek voor technische vacatures verspreid over het hele land. Als een gerenommeerd uitzendbureau in de technische sector, bieden wij een scala aan mogelijkheden in diverse provincies en steden. Onze specialisatie ligt in het verbinden van vakmensen en werkgevers binnen verschillende technische disciplines zoals elektrotechniek, lassen en mechanische montage. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een passende vacature die aansluit bij jouw vaardigheden en carrièredoelen. Bekijk snel al onze beschikbare vacatures.

  • In Noord-Brabant, waar innovatie hoogtij viert in de technische industrie, liggen er uitdagende kansen in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Bijvoorbeeld, denk aan vacatures voor CNC-kanters in Tilburg, waar je de kans krijgt om je expertise te laten zien bij gerenommeerde bedrijven in de metaalbewerking. Of wellicht spreekt de vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of die voor elektromonteur in Eindhoven, je aan.
  • Ook in Limburg bieden we volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld reageren op vacatures voor werkvoorbereiders of elektromonteurs in Limburg, waar we op zoek zijn naar gedreven professionals die willen werken bij toonaangevende bedrijven in deze regio.
  • Gelderland, met zijn florerende technologische sector, biedt eveneens kansen voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een centrale spil is in zowel de logistieke als technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature voor loodgieter in Rotterdam wellicht iets voor jou.
  • En vergeet Zeeland niet, waar ook de technische sector volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij Proton Group echte specialisten in onze branche. Met ons ervaren team en uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *