Ben jij een (ervaren) lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Proton Group, een toonaangevend technisch uitzendbureau, hebben we een breed scala aan aantrekkelijke lasser vacatures beschikbaar. Of je nu een allround lasser bent of gespecialiseerd als Mig Mag lasser, wij hebben de ideale baan voor jou. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor lassers in Eindhoven en andere steden. Onze vacatures bieden uitstekende beloningen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Aarzel niet en solliciteer direct op een van onze openstaande functies!

Wat doet een lasser?

Lassen omvat veel meer dan alleen het smelten van metaal. Een lasser bespreekt het werk met leidinggevenden, bepaalt welke materialen en gereedschappen nodig zijn, en stelt deze correct af. Dit alles gebeurt met oog voor milieu-, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Herken jij jezelf hierin? Dan willen we graag van je horen!

Lasser vacatures: vind jouw perfecte match

Is lassen jouw passie? Zoek dan niet verder en bekijk onze openstaande vacatures. Wij zoeken onder andere Mig Mag lassers met aantoonbare ervaring. Kun jij overweg met een lasbril en lasmal? Dan hebben wij diverse vacatures die bij jou passen. Onze website biedt gedetailleerde informatie over wat de functie inhoudt, wat je gaat verdienen, en de eisen waaraan je moet voldoen. Als onderdeel van Proton Group geniet je van voordelen zoals een competitief salaris en een goede pensioenregeling.

Werkaanbod voor zzp lassers

Ben je een zelfstandige lasser? Ook dan ben je bij Proton Group aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod aan zzp-opdrachten voor lassers, waardoor je kunt werken aan projecten die bij jouw expertise passen. Of je nu een opdracht zoekt als Mig Mag lasser of een andere specialisatie hebt, bij ons vind je de juiste klus. Bekijk het zzp-aanbod voor lassers gezocht op onze website en reageer op de opdrachten die jou aanspreken.

Vacatures in Eindhoven en verder

Met kantoren in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer zijn wij de verbindende schakel tussen werkgevers en werknemers in de technische sector. Onze lasser vacatures variëren van lasser tot constructiebankwerker en Mig Mag lasser. Of je nu in de regio Eindhoven wilt werken, of elders, wij hebben passende mogelijkheden voor je.

Technisch detacheringsbureau

Bij Proton Group begeleiden we al meer dan twintig jaar de juiste mensen naar de juiste plek. Als een jong en flexibel bedrijf detacheren wij vol energie technisch personeel in heel Nederland. Wij verbinden werkgevers en werknemers op een no-nonsense manier, wat resulteert in de beste match voor iedereen. Bekijk snel al onze lasser vacatures en vind jouw volgende uitdaging!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *