Internetbureau JKC Media voor het laten ontwikkelen van WordPress websites

Laat JKC Media de ontwikkeling van jouw WordPress-website verzorgen. Als je overweegt om een website op te zetten, bieden wij een scala aan oplossingen, met de nadruk op het ontwikkelen van WordPress-sites. Onze toewijding aan precisie, gecombineerd met een praktische benadering, resulteert in websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook winstgevend voor jouw bedrijf.

Onze diensten omvatten het ontwikkelen van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe website of een upgrade van je huidige site, JKC Media staat klaar om te helpen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom nemen we de tijd om jouw onderneming te begrijpen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het bouwen van een WordPress-website bieden wij een allesomvattend pakket aan. We combineren doelgericht en effectief webdesign met WordPress, waarbij we essentiële marketingtechnieken zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO) integreren. Ons kantoor bevindt zich in het levendige Eindhoven Strijp-S, in het hart van de innovatieve Brainport-regio.

Kosten voor het ontwikkelen van een website

De kosten voor het ontwikkelen van een bedrijfswebsite variëren op basis van jouw specifieke behoeften. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een gedetailleerde offerte is een persoonlijk gesprek van belang. JKC Media hanteert een vast projecttarief, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze WordPress-websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor Google en gericht op conversie. We streven ernaar om je website binnen een redelijke termijn live te hebben, afhankelijk van jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven gevestigd is, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ontdek de kracht van WordPress en laat ons je helpen om jouw positie op het internet te versterken.