Internetbureau JKC Media

Wil je een WordPress-website laten maken of een WordPress-webshop laten bouwen? Bij JKC Media, een WordPress-internetbureau in Eindhoven, zijn we graag bereid om die taak op ons te nemen. We staan bekend om ons proactieve handelen, resultaatgerichte aanpak en persoonlijk contact. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten en we gaan er direct mee aan de slag. Met onze diensten kun je moeiteloos en zorgeloos een nieuwe website laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve, vindbare en gebruiksvriendelijke WordPress-websites en webshops.

Een WordPress-website laten maken

Het team van JKC Media is voortdurend bezig met het creëren van professionele websites met behulp van het WordPress CMS. We hebben hier al meer dan vijf jaar ervaring mee. Het maken van een WordPress-website voor onze klanten geeft ons veel voldoening. We houden rekening met marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Strijp-S in de Brainport-regio in Eindhoven. Als WordPress-internetbureau kun je ons vanuit het hele land inschakelen om een nieuwe website te laten maken, zo eenvoudig of ingewikkeld als nodig is. We zijn transparant over de kosten die komen kijken bij het laten maken van een nieuwe website.

Een WordPress-webshop laten maken

Naast websites kun je ons ook inschakelen om een professionele webshop te laten bouwen. Als WordPress-internetbureau ontwikkelen we een moderne en winstgevende webwinkel voor jou. Automatisering speelt daarbij een belangrijke rol, evenals SEO en conversieoptimalisatie (CRO), zodat je webshop gemakkelijk gevonden wordt en goede resultaten behaalt. Sla de handen ineen met JKC Media voor het laten bouwen van je webshop.

Kosten voor huisstijlontwerp

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Een professionele huisstijl is dan ook essentieel voor elk bedrijf. Met een huisstijl bepaal je jouw uitstraling en laat je een blijvende indruk achter bij opdrachtgevers. Als internetbureau in Eindhoven verzorgen we niet alleen webshops en websites, maar ook complete huisstijlontwerpen. De kosten voor een huisstijlontwerp vind je op onze website.

Content schrijven voor je website

Een website moet uiteraard gevuld worden met relevante en actuele content. Het schrijven van content voor websites behoort ook tot onze diensten. Heb je behoefte aan kwalitatieve SEO-content voor je site? We schrijven verschillende soorten content, van webteksten tot blogs tot contentkalenders voor sociale media. Hierbij staat SEO centraal, zodat de content echt waardevol is voor jouw bedrijf. Wil je websiteteksten laten schrijven? Laat het ons weten en we pakken graag onze digitale pen op. Daarnaast voeren we ook volledige SEO-campagnes uit.