Technisch uitzendbureau Inventus

Bij Inventus staat het verbinden van mensen centraal als uitzendbureau in West-Brabant in Etten-Leur. Al meer dan 15 jaar doet het bureau aan het detacheren van personeel, uitzenden en werving en selectie. Het doel van het team is kandidaten op een manier vol energie uitdagen het allerbeste uit zichzelf naar boven te halen voor het juiste werk, en daarin te blijven groeien. Het team is vernieuwd en helpt je met een frisse blik verder. De intercedenten zoeken voor kandidaten in Etten-leur en omliggende regio’s de best passende vacatures in Brabant. Inventus heeft een groot netwerk in de regio waarmee we voor elke kandidaat de juiste plek vinden, bijvoorbeeld wanneer we zoeken naar werk voor studenten. Ons uitzendbureau heeft vacatures in Etten-Leur, maar ook in Breda, Moerdijk, Oud Gastel, Roosendaal, Klundert, Rucphen en Zevenbergen.

Een extra optie is het inschakelen van onze Talenten Motivatie Analyse bij een sollicitatieprocedure. Opdrachtgevers kunnen aangeven deze methode te willen gebruiken in hun zoektocht naar de perfecte kandidaat. Met de TMA worden de talenten en drijfveren van kandidaten duidelijk. Op die manier is het makkelijker diegene te matchen aan de juiste onderneming. Het resultaat van die TMA nemen we mee in zaken als beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten, selectievragen en re-integratie vraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld bij een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur, of andere vacatures in deze uitzendbranche.

Inventus: gevestigd in Etten-Leur

Op onze website vind je alle openstaande vacature op dit moment bij Inventus. En dat zijn er flink wat. Het gaat zowel om parttime banen, vacatures voor een vaste banen en werk voor studenten. Het team van Inventus zoekt het juiste soort werk voor jou in Etten-Leur of ergens anders in de regio. Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een netwerk in de regio waardoor we voor iedere kandidaat het geschikte werk en het juiste bedrijf vinden. Denk aan werk in Etten-Leur en omgeving zoals werk in de logistieklogistieke vacaturesvacatures als magazijn medewerkerlogistiek medewerkeroperatorproductie medewerker, agrarische vacatures, een magazijn medewerker vacature, een commerciële baan of heftruck chauffeur.